گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

عضو پارلمان عراق:پیگرد بقایای داعش نیازمند ماندن نظامیان اشغالگر آمریکایی در کشور نیست

عضو کمیته روابط خارجی پارلمان عراق تاکید کرد که حفظ حاکمیت عراق و پیگرد بقایای داعش نیازمند ماندن نظامیان اشغالگر آمریکایی در این کشور نیست و بلکه آنها خود ناقض حاکمیت عراق هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر عضو کمیته روابط خارجی پارلمان عراق تاکید کرد که حفظ حاکمیت عراق و پیگرد بقایای عناصر تروریست داعش، مستلزم ماندن نظامیان آمریکایی در عراق نیست.

«عامر الفایز» عضو کمیته روابط خارجی پارلمان عراق در گفت‌وگو با پایگاه خبری المعلومه تاکید کرد: «حضور آمریکا در عراق از زمان حمله هوایی آمریکا به فرودگاه بغداد و ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس، ناقض حاکمیت عراق شده است».

وی تصریح کرد: «حفظ حاکمیت عراق و پیگرد بقایا عناصر تروریست داعش، مستلزم ماندن نظامیان آمریکایی در عراق نیست».

عضو کمیته روابط خارجی پارلمان عراق ضمن تاکید بر توان نیروهای امنیتی کشورش برای کنترل امور امنیتی و حفظ امنیت گفت: «دولت باید فورا برای پایان دادن به حضور آمریکا در عراق و یکسره کردن این پرونده اقدام کند، زیرا ماندن آمریکایی‌ها ناقض حاکمیت عراق است و ماندن آنها توجیهی ندارد».

کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق روز یکشنبه خبر داد که  آمریکا مانع از این می‌شود که عراقی‌ها از شیوه‌های جدید برای تامین امنیت مرزهای کشورشان استفاده کنند.

فارس

ارسال نظر